Eira Syazira Biodata

Eira Syazira Biodata. Diploma dalam bidang ukur bahan dari politeknik sultan. Beliau berkahwin dengan pelakon eira syazira pada 16 september 2011 dan dikurniakan tiga cahaya mata perempuan yang kesemuanya diakhiri dengan nama rose—amarra sofea rose, ameisya leann rose, dan areisya suri rose.

Biodata Azad Jasmin (Pak Azad), Penyanyi Sarrekey, Suami Eira Syazira
Biodata Azad Jasmin (Pak Azad), Penyanyi Sarrekey, Suami Eira Syazira from iluminasi.com

Ramadan yang hilang mengisahkan konflik dua beradik, zafirah (eira syazira) dan delisha (syatilla melvin) apabila delisha yang juga anak angkat kepada ibu bapa zafirah menerima lebih perhatian dan kasih sayang sehingga zafirah berasa tersisih. 5 from 5 sisters/brothers weight : Pelakon dan usahawan yang mula aktif dalam dunia hiburan sejak tahun 2013.

Ana, Lakonan Eira Syazira, Merupakan Seorang Ustazah Dan Maria Berharap Kemunculan Ana Dapat Membantu Hazri Kembali Ke Jalan Yang Benar.

Seri drama garis penamat merupakan drama perdana dari syainie yang disiarkan di rtm pada 2005. Papa ricky, memori cinta suraya, jojie gigil; Dikenali sebagai rykarl iskandar, raykarl iskandar dan heidzriq haikal.

Merupakan Adik Kepada Pelakon Eira Syazira;

Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Eira syazira created a name for herself when she landed a nerdy role in one of tv3 dramas many years ago. Adik kepada pelakon eira syazira.

Eyra Dilahirkan Sebagai Hazirah Qasdina Binti Hazali Pada 21 Februari 1999 Di Hospital Damai Taman Melawati, Kuala Lumpur.

Drama bersiri garis penamat merupakan drama lakonan pertama syainie yang disiarkan di rtm pada 2005. Jom kita semak biodata artis cantik ini. Sekolah menengah kebangsaan putrajaya presint 16 (1) drama:

5 From 5 Sisters/Brothers Weight :

Kelahiran chukai, terengganu pada 10 mac 2005. 19 julai 1984 tempat lahir: Syainie aida binti shuhaimi (lahir 27 september 1996) adalah seorang pemeran perempuan asal malaysia.

Tonton Dan Download Tebak Pemain Ganteng Ganteng Serigala Profil Dan Edho Zell Dan Tiara Biodata Lengkap Aliando Blog Ardy Profil Dan Biodata Lengkap Aliando Edho Zell You Parodi Lucu !!

Syainie ikut serta dalam pementasan teater bangsawan lela manja.beberapa drama yang dibintangi oleh syainie adalah kasih bertatah delima, lima dan mr. Drama the hotel (astro ria) drama suara hati (astro prima) drama sabarlah duhai hati (tv3) leave a reply cancel reply. Berkahwin dengan penyanyi dan pelakon eira syazira pada 16 september 2011 dan hasil perkongsian hidup mereka telah dianugerahkan tiga orang anak perempuan bernama amarra sofea rose, ameisya leann rose dan areisya suri rose.